Styling bij The Voice of Holland

The Voice of Holland is ieder seizoen weer een publiekstrekker. Wekelijks kijkt een recordaantal mensen naar deze muzikale talentenjacht. Met bijna drie miljoen kijkers per week is het programma een waar kijkcijferkanon. Het is dan ook niet vreemd dat de artiesten in dit programma erg populair zijn. De kleding die zij in de uitzendingen dragen, wordt dan ook door velen gekocht en gedragen.

mitchell-boots-invito

Mitchell’s outfit: kleding van Artist’s Own en boots van Invito

De styling van de sterren in spe wordt gedaan door Chantal Bles. Zij kleedt de artiesten wekelijks in een hippe, passende outfit. Veel van de schoenen die de zangers en zangeressen dragen, zijn afkomstig van Invito. Zo draagt Märel een jurkje met daaronder een paar stoere boots van Dr. Martens, die verkrijgbaar zijn bij Invito.

Ook Steve Madden, de beroemde ontwerper van schoenen, is populair bij The Voice of Holland. Zo draagt Nicole een paar stoere boots van Steve Madden, die perfect passen bij haar stoere outfit. Ook Cheyene en Julia hebben in de show een paar Steve Maddens gedragen.

Niet alleen de dames, maar ook de heren worden gestyled door Chantal Bles. Ook Mitchell draagt boots van Invito.

Kortom: iedereen kan eruit zien als een van de sterren uit The Voice of Holland. Je denkt misschien dat het moeilijk is om dezelfde kleding te vinden in winkels, maar niets is minder waar.