It Hurts..

We hebben allemaal zo onze eigen favoriete artiesten, voor de een is dat Jan Smit of Nick en Simon, en voor een ander is dat Florence and the machine of Hurts.
Nu ben ik me er van bewust dat die laatste twee nog niet heel bekend zijn, maar uiteraard gaan we van deze krachtpatsers meer horen. Heb je Florence eenmaal gezien en kennis gemaakt met haar uitzonderlijk krachtige stem en knalrode haardos, dan zul je haar niet snel meer vergeten. Datzelfde geldt voor de band Hurts uit Manchester, twee knappe jongens met de namen Adam en Theo verzorgen samen met hun band fantastische optredens voor enthousiast publiek.
En daar zit nu gelijk het verdriet. It hurts…

Idolen die verder weg wonen en werken zijn toch een stuk moeilijker bereikbaar dan onze ’eigen’ Hollandse jongens. Want we gaan niet even voor een concert naar Moskou, Amerika of Duitsland. We blijven toch liever in Nederland, en we hopen op en dromen van een concert in onze eigen Ahoy, Ziggo Dome of Heineken Music Hall.

Een idool ver weg of toch dichterbij huis, we willen ze natuurlijk het liefste de hele dag zien en horen. We kunnen de CD beluisteren of een DVD van een optreden aanzetten, maar een mooie foto van onze idolen op de grootste muur in onze slaapkamer is natuurlijk helemaal perfect! Iedere held of idool is het waard om te worden afgedrukt op canvas, en het liefst levensgroot natuurlijk, al heeft niet iedereen daar de ruimte voor.

We kunnen voor ons idool natuurlijk ook de grootste lege muur in ons huis opzoeken, en daar gelijk met de nieuwste trend op het gebied van canvas ons eigen persoonlijke kunstwerk maken.