Kriebels in je buik, zin om te dansen en een lach op je gezicht!

De zomer is officieel begonnen, maar als we naar buiten kijken lijkt het hier helaas niet op. Hoewel de temperatuur de afgelopen dagen goed geweest is, valt de regen dagelijks met bakken uit de hemel. Dat het niet overal zo is blijkt wel als we naar het nieuws kijken. In zuidelijke landen loopt de temperatuur op tot 35 graden of hoger…

Om toch een beetje een zomergevoel te krijgen in het nog druilerige Nederland zijn er natuurlijk voldoende activiteiten te ondernemen. Ga wanneer het droog is naar een pretpark, bezoek een natuurpark, ga lekker wandelen, picknicken in het park, bezoek steden waar live muziek geboden wordt of ga lekker met een boek de tuin in.

Wanneer het niet droog is, maak het dan binnen in huis gezellig en ga niet lopen mokken. Dan is je vakantie immers snel voorbij zonder leuke herinneringen. Organiseer een spelletjes avond met je familie of vrienden. Dit klinkt wellicht suf, maar geloof maar dat je de grootste lol kunt hebben met puzzel spelletjes als Jungle Speed, het bitterballen spel van Paul de Leeuw en ga zo maar door.

Zet dan ook nog wat zomerhits aan en je hebt gegarandeerd een zomerse avond! Zomerhits? Ja, die zijn er ook dit jaar weer in overvloed. We zullen er een aantal noemen zodat je altijd een vrolijke speellijst paraat hebt. Van deze nummers krijg je kriebels in je buik, een lach op je gezicht en spring je direct op om te dansen. Nummers die je binnen no-time mee kunt zingen, na de vakantie niet meer kunt horen, maar voor blijvende herinneringen zullen zorgen!

Michael Teló – Ai se eu te pego
Carly Rae Jepsen – Call me maybe
Nikki Manaj – Starships
Gusttavo Lima – Balada
Alpha Beat – Vacation
Selena Gomez – Bang Bang Bang