Ben Saunders maakt zijn Filmdebuut

Nadat Ben Saunders bekend heeft gemaakt aan zijn filmdebuut te werken in de film Shouf Shouf Zombibi, kon broer Dean Saunders natuurlijk niet achter blijven. Daarom dat Dean Saunders zijn broer achterna gaat en zijn acteerdebuut gaat maken in de film Mijn Vader Is een Detective: De Competitie. Zanger Dean Saunders speelt in de film een jurylid van een competitie waar de hoofdpersonages Sam en zijn vrienden aan deelnemen. Dit heeft de distributeur A-film afgelopen maandag laten weten.

Dit derde deel van de reeks films gaat over een zangtalentenshow, het is aan Dean om over de prestaties van de deelnemers te oordelen. Dankzij de ervaring die zanger Dean Saunders heeft opgedaan in Popstars, is deze rol op zijn lijf geschreven. het devies van de film is dan ook; Hoever ga je om te winnen?

Afgelopen maandag was de eerste filmdag, dit is Dean goed bevallen. In een korte reactie op twitter liet hij het bericht achter “echt leuk om te acteren! Hollywood, here I come”. Deel twee uit de reeks van Mijn Vader Is een Detective: De Wet van 3 draait momenteel nog in de bioscopen. Deel drie waarin Dean een rol gaat spelen  gaat vanaf 27 juni 2012 draaien.

Eerder deze week werd ook al bekend gemaakt dat broerlief Ben Saunders zijn filmdebuut gaat maken in de Nederlandse film Shouf shouf zombibi. Deze komische familiefilm gaat over een oud afgedankt Russisch ruimtestation dat neerstort op Nederland. Alle omwonende zullen door de impact in zombies veranderen. Doordat de broers Mo en Aziz, die de hoofdrol spelen in de film, deze betreffende nacht in de gevangenis doorbrengen, weten zij dit lot te ontlopen. Deze komische familiefilm draait hoogstwaarschijnlijk vanaf begin februari 2012 in de bioscopen.